Responsible gaming

Док велика већина играча на нашем сајту или било ком сајту за игре на мрежи игра за забаву и може да задржи контролу над својом игром, постоји мала мањина оних који то неће моћи. Да бисте себи пружили најбољу прилику да задржите контролу над својом игром, запамтите ове проблеме:

  • Онлине игре треба посматрати као забаву, а не као начин да зарадите новац
  • Требали бисте држати блиску контролу над новцем на који се кладите и требали бисте бити спремни само да се кладите да можете приуштити да изгубите.
  • Такође никада не би требало да јурите своје губитке

Поред бележења новца који трошите када играте игрице, водите рачуна и о времену које трошите када играте игрице.

Иако ЦасиноРанк пружа услуге за вашу забаву, ми прихватамо и ценимо да онлајн игре могу изазвати проблеме или проблеме неким људима. Вероватни проблеми се крећу од трошења превише новца до развоја јаке зависности од коцкања. Потпуно смо посвећени изградњи одговорног окружења за све наше игре и пратимо и одржавамо индустријске стандарде у погледу ових захтева.

Ограничења депозита

Један од начина на који играч може да осети већу контролу над својим играма је постављање ограничења на износ који може да положи и ми можемо помоћи у томе. Играчи могу постављати ограничења на дневној, недељној, па чак и месечној основи и сваки захтев за смањење вашег лимита ће се одмах извршити. Захтев за повећање овог ограничења захтеваће најмање 24 сата да се активира. Особље за корисничку подршку онлајн казина може пружити додатне информације о постављању лимита депозита.

Самоискључивање

Поред тога што вам помажемо да поставите лимите депозита који вам одговарају, можемо вам помоћи да наметнете период самоискључења са сајта. Опет, наше особље за корисничку подршку ће бити више него срећно да вам пружи сву помоћ која вам је потребна у том погледу.

Најчешћи периоди самоискључења укључују кратак период хлађења, од најмање 24 сата, или тежи период самоискључења са најмање 6 месеци. Коришћењем ових опција нећете моћи да се пријавите на свој налог, а ми такође чинимо све да спречимо да примате промотивни материјал или било коју другу комуникацију од нас током периода самоискључења. Опет, чланови нашег особља за корисничку подршку су доступни 24 сата дневно ако вам је потребна помоћ у постављању периода самоискључења.

Заштита

У ЦасиноРанк-у, ми у потпуности подржавамо минималну старост за играње казино игара, а минимална старост играча је 18 година. Међутим, са одређеним јурисдикцијама које имају старију минималну старосну доб за играче, признаћемо које год ограничење је веће.

Осигуравамо да не промовишемо наше услуге деци, нити подстичемо децу да посете сајт. Користимо бројне процедуре верификације да бисмо могли да идентификујемо потенцијалне малолетне играче или посетиоце на сајту.

Такође потврђујемо да, пошто су породични рачунари, лаптопови или мобилни уређаји доступни различитим члановима породице, желимо да радимо заједно са нашим корисницима како бисмо осигурали да само одговорне одрасле особе или старатељи добију приступ сајту, док су малолетни корисници заштићени од игара и коцкање. Ако вам је потребна даља помоћ у спречавању ваше деце да приступе нашем сајту, постоји низ софтверских филтера који ће блокирати приступ малолетним корисницима.

Зависност од коцкања

Ако желите да сазнате више о томе или ако мислите да можда имате проблема са коцкањем, посетите следеће везе:

22BET:До 300 €
Преузми бонус
Betwinner
Betwinner:€390 са бонус кодом ЦАСИНОРАНК