GetSlots 'с Ливе Деалер Гамес Ревиев - Deposits

GetSlotsResponsible Gambling
CASINORANK
8.38/10
БонусБонус $500 + 100 бесплатних окретаја
6000+ игара
ВИП програми
Крипто казина
Висока структура бонуса
Поуздано
Проверено
Сигурно
6000+ игара
ВИП програми
Крипто казина
Висока структура бонуса
GetSlots is not available in your country. Please try:
Deposits

Deposits

ГетСлотс Цасино је додао много различитих начина плаћања које играчи могу користити за уплату на своје рачуне. Депоновање је једноставан процес, где играчи морају да оду до благајне и изаберу одељак Депозит и унесу износ који желе да положе. Када трансфер буде успешан, средства ће се приказати на рачуну играча.

Виса је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на свој рачун. Минимални износ који могу да уложе је ограничен на 20 долара, а максимални на 4.000 долара. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Интерац је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да уложе је ограничен на 20 долара, а максимални на 4.000 долара. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

МастерЦард је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да уложе је ограничен на 20 долара, а максимални на 4.000 долара. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Маестро је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да уложе је ограничен на 20 долара, а максимални на 4.000 долара. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

ецоПаиз је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да уложе је ограничен на 20 долара, а максимални на 4.000 долара. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Битцоин је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу уплатити је ограничен на БТЦ0,0002, а максимални износ је ограничен на БТЦ1. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Битцоин Цасх је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да положе је ограничен на 0,001 БЦХ, а максимални износ је ограничен на 10 БЦХ. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Етхереум је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да уплате је ограничен на ЕТХ0,01, а максимални износ је ограничен на ЕТХ10. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Литецоин је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу уплатити је ограничен на 0,01 ЛТЦ, а максимални на 100 ЛТЦ. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Тетхер је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу уплатити је ограничен на УСДТ0.0001, а максимални износ је ограничен на УСДТ4.000. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Додге Цоин је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да положе је ограничен на ДОГ1, а максимални износ је ограничен на ДОГ2.500.000. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Инстадебит је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да уложе је ограничен на 20 долара, а максимални на 4.000 долара. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

иДебит је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да уложе је ограничен на 20 долара, а максимални на 4.000 долара. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Скрилл је начин плаћања који играчи могу користити за полагање средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да уложе је ограничен на 20 долара, а максимални на 4.000 долара. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Нетеллер је начин плаћања који играчи могу користити за уплату средстава на своје рачуне. Минимални износ који могу да уложе је ограничен на 20 долара, а максимални на 4.000 долара. Време обраде је тренутно и нема никаквих накнада.

Бонус на депозит

Играчи који се региструју за налог у ГетСлотс казину имају право на веома великодушан бонус добродошлице када први пут уплате свој нови налог. Ово је одличан начин да удвостручите чак и троструки салдо, па предлажемо играчима да погледају понуду. Сви који желе да сазнају више о бонусу добродошлице могу га прочитати овде на овом линку.