Disclaimer

Цасино Ранк је придружена веб локација треће стране. Није у власништву или под управом ниједне коцкарске компаније Цасино Ранк и не пружа никакве услуге коцкања. Оно што пружамо је информативни портал, укључујући прегледе и препоруке сајтова за коцкање на мрежи, стратешке материјале за игру и друге облике савета за наше посетиоце.

Као партнерска веб локација, промовишемо и приказујемо рекламе и везе за услуге коцкања и друге веб странице трећих страна. Цасино Ранк није повезан ни са једном од спољних веб локација на које се повезују његове странице. Нисмо везани, нити ћемо бити одговорни за било коју трећу страну на коју постоји линк са наше веб странице. Наша припадност нам даје право да генеришемо провизије од препорука претраживача и било које квалификационе активности наших посетилаца.

Иако улажемо све напоре да нашим корисницима пружимо тачне, ажурне информације, не можемо да гарантујемо валидност било којих детаља наведених на Цасино Ранку. Информације које стављамо на располагање су, колико нам је познато, тачне у време објављивања, али не дајемо никакве гаранције или изјаве. Штавише, не можемо се сматрати одговорним или законски одговорним за било који садржај или понашање на које наши посетиоци могу да наиђу коришћењем било које спољне везе на нашој веб страници.

Елемент ризика

Наши корисници морају разумети да коцкање преко интернета за прави новац носи ризик. Увек постоји шанса да изгубе новац. Наша улога као портала за коцкање треће стране је да предлажемо оно што верујемо да су исправне локације за игре на срећу. Коришћење било ког коцкарског сајта који се промовише на нашој веб страници, било као бесплатно играње или члан за прави новац, зависи од дискреције корисника. Сагласни сте да нећете сматрати Онлинецасиноранк.цо или било ког од његових власника/запослених одговорним за новац изгубљен коцкањем на мрежи.

Молимо погледајте наше Правила о приватности страницу за више информација о заштити података о личним подацима наших посетилаца.

Ажурирања ових услова

Ако у било ком тренутку сматрамо да је потребно да извршимо измене услова коришћења, у наставку ћемо навести датум његове ревизије. Често проверавајте да бисте били сигурни да сте упознати са најновијом верзијом.

22BET:До 300 €
Преузми бонус
Betwinner
Betwinner:€390 са бонус кодом ЦАСИНОРАНК