Betconstruct

September 10, 2019

Шта Виво Гаминг и БетЦонструцт партнерство нуди

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

У послу се све може догодити. За неке изненађење, договор између БетЦонструцт-а и Виво Гаминга је један од најновијих догађаја у онлајн игрању. БетЦонструцт је етаблиран играч на иГаминг сцени. Додавање Виво Гаминга у једначину ће несумњиво побољшати њихове пословне изгледе.

Ова два гиганта у игрицама сваки имају нешто другачије да донесу. БетЦонструцт ће посебно донети свој обиман каталог игара. Виво Гаминг ће, са друге стране, донети својих преко 20 игара са дилерима уживо. Гледајући комбиноване понуде које ова два гиганта могу да понуде, играче чека права посластица.

Шта је у питању?

Овај уговор је спреман да буде један од најистакнутијих и најкориснијих у иГаминг индустрији. У суштини, аранжман ове величине захтева озбиљне напоре компанија. Овај споразум ће омогућити интеграцију богатог каталога стоних игара и оних на ХТМЛ 5.

На основу њихових појединачних изјава, ове компаније желе да учине свој утицај на пољу онлајн игара и с правом траже свој удео на тржишту, ако не и већи. Осим што ће прославити своју заједницу и објавити своје намере, део њихове одговорности биће да поставе више и истраже нове могућности.

Најновија дешавања: Виво Гаминг

Ове две компаније су опрезне у свом приступу, посебно када је у питању излазак ван САД. Позната је чињеница да иГаминг индустрија и казино игре уживо постају све популарније. Изгледи су огромни, а њихово седиште у јурисдикцији као што је Малта може бити велики корак.

Несумњиво је вредно напоменути да су ове две компаније кренуле у старт, и да су напорно радиле да добију замах. На пример, крајем 2018. године, Виво је направио значајну иницијативу којом су обезбедили партнерство са Патагониа Ентертаинмент, са циљем да прошире свој домет на платформу за игре у Латинској Америци.

Допринос БетЦонструцт-а

БетЦонструцт је такође био заузет обављањем ствари. Осигурали су велике послове на Малти. Због тога су склопили споразум са Вазданом, чије су игре доступне на БетЦонструцт Малта и њиховим лиценцираним оператерима у овој јурисдикцији. Као додатак већ плодоносном односу, БетЦонструцт је сматрао да је сходно да дозволи Ваздан свим њиховим оператерима на Малти.

Гледајући напоре обе стране у погледу повећања њиховог тржишног домета, с правом је рећи да су изгледи прилично обећавајући. То се славило што се тиче појединачних напора обе стране. Као што се и очекивало, ово ново партнерство брзо добија на замаху на иГаминг тржишту.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире
2024-04-17

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире

Новости