НетЕнт открива Дивине Фортуне Мегаваис

NetEnt

2020-12-10

НетЕнт , бренд за који сви знају да је лидер у индустрији, недавно је произвео побољшану верзију Дивине Фортуне, која је једна од њихових најпознатијих игрице , и додао механичар Мегаваис. Ова игра је најновија у НетЕнт'с стандардни стандардни каталог да има невероватну функцију Мегаваис након њиховог успешног издања Твин Спин Мегаваис.

НетЕнт открива Дивине Фортуне Мегаваис

О овом слоту

Дивине Фортуне Мегаваис има РТП од 96,06%, митску тематику са 6 колутова која има иста магична створења и симболе новчића као оригинал слот . Међутим, сада има 117,649 мегаваја и такође максималну победу од 4502к. У овом слоту је могуће пронаћи многе функције као што су проширење Вилд-он-Вилд, Вилд Ре-Спинс и такође Фрее Спинс са 3 колекционарска бонус симбола који могу да доделе више од 500к бонуса како би створили искуство са невероватним победничким потенцијалом.

Мишљење Ендија Витворта

Главни комерцијални директор НетЕнта рекао је да је Дивине Фортуне један од најпознатијих наслова и да је свакако добро поново покренути ову игру додатком функције Мегаваис. Твин Спин Мегаваис је био њихово најбоље лансирање у 2020. години, али постоје информације из Дивине Фортуне Мегаваис да то можда неће трајати дуго времена. Комбинација свих карактеристика чини овај наслов испуњен акцијом и узбуђењем. НетЕнт је потпуно сигуран да ће овај римејк бити велики хит међу играчима.

Зашто одабрати Мегаваис слот

Ови слотови имају много више начина за победу, што је дефинитивно велика предност. То значи да ћете моћи да имате много више начина да правите добитне комбинације са симболима који ће се појавити на колутима и то је веома важно.

Одабир Мегаваис слота је најпаметнији избор, јер постоји велика могућност да нешто освојите. Осим тога, на овом слоту има много функција и са њима постоји неколико начина да се нешто добије, што је нешто веома добро. Ове функције се могу активирати током нормалне игре и, са Мегаваис, увек постоји прилика да се освоји још више.

Зашто су ови слотови тако популарни

Ови слотови су веома популарни у онлајн коцкарницама због много начина за победу. Пошто их има неколико, лако је направити добитне комбинације, а то значи да је играчима заправо лакше да зараде нешто новца. Зато су ови слотови из НетЕнт-а толико популарни.

Нешто што је НетЕнт урадио је да узме Дивине Фортуне и да му дода Мегаваис. Ово је, наравно, променило цео слот. И учинио га познатијим и још бољим за играче. Сада је могуће играти и нико не зна шта ће се десити. Мегаваис слотови су будућност и они су невероватно вредни тога за оне који воле да освоје новац.

Забава је правило број 1

Ако бирате овај слот зато што желите да се забавите, онда хоћете, то је сигурно. Али пошто је то Мегаваис слот, увек постоји шанса да нешто освојите, тако да не губите наду када је то у питању. Никада не знате шта може да се деси када играте Дивине Фортуне Мегаваис и увек има места за све.

Овај слот вам може доделити функцију као што су бесплатни окрети или чак нешто новца, зависи од комбинације коју направите док играте. Нешто од виталног значаја је да се забавите док играте, јер је то веома важно. Међутим, пошто је ово висококвалитетан слот, сигурно хоћете.

Најновије вести

Затражите бонус за поновно пуњење казина до €200 на 24Слотс
2023-05-30

Затражите бонус за поновно пуњење казина до €200 на 24Слотс

Новости

Казино промо

22BET:До 300 €
Играј сада
Betwinner
Betwinner:€390 са бонус кодом ЦАСИНОРАНК