10 најбољих Roulette Double Wheel Казино Уживо

Технологије су учиниле коцкање разноврснијим него икада раније. Један доказ за то је огроман број типова игара на рулету. Точак рулета са двоструком нулом је варијација рулета који је изумео Еволутион Гаминг 2016. Од тада, конкуренти објављују своје верзије, од којих су неке доступне у казинима уживо.

Игра рулета уживо се емитује у реалном времену из студија Еволутион Гаминга у Риги, Летонији и Малти. Иако се игра баш као традиционална игра рулета, има значајну варијабилност: распоред точкића рулета са двоструком нулом има две лоптице које се лансирају преко система даљинског управљања. Дупли нула рулет нуди 38 бројева, као амерички рулет, и већи РТП. Поред бројева 0 и 00, у казинима уживо доступна су два аутоматска точка са 2000 окретаја дневно.

Опште информацијеКако играти двоструки точак рулета уживо
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser
Опште информације

Опште информације

Име игре

Двоструки точак за рулет

Добављач игара

Еволутион Гаминг

Тип игре

Рулет

Стреаминг фром

Рига, Летонија, Малта

Опште информације
Како играти двоструки точак рулета уживо

Како играти двоструки точак рулета уживо

Љубитељи рулета уживо почињу клађењем на један или два точка. Свака опклада има другу боју и јединствени тајмер који означава преостало време за подношење опкладе. Тајминг је кључан, тако да се свака опклада постављена касно сматра ништавном и неважећом. Исто важи и за опкладе испод или изнад граница клађења. Најбољи део играња ове игре у казина уживо је да се статистика приказује како би се играчима помогло да се кладе на бројеве са недавним и потенцијално профитабилним приносима.

Дилер уживо објављује победнички број и његову одговарајућу боју у тренутку када се лопта заустави. Кладионици ће видети резултате на екрану. Сваки точак има две табеле са напредним иконама где играчи могу да прилагоде своја подешавања игре. Друга згодна дугмад су поништавање, аутоматска опклада и омиљене опкладе, које су видљиве све док тајмер опкладе не истекне. Процедуралне грешке и друге грешке ће довести до отказивања рунде и опкладе ће бити враћене играчима.

Основна правила двоструког нула рулета

Када играте било који игра уживо, коцкар мора да разуме правила игре. Због природе распореда точкића за рулет са двоструком нулом, две лоптице могу да се сударе. Да би се ово спречило, компресовани ваздух се користи за њихово истовремено ослобађање из цеви. Изненађујуће, лопта се врти истом брзином, али прва лопта увек слети прва. Играчи виде ове радње у реалном времену и чују звукове. Друга лопта представља много могућих опклада које, заузврат, повећавају исплате до величине фиксног џекпота који је синоним за слотове са 3 бубња.

Однос плаћања двоструког рулета је већи од стандардног рулета. Уместо нормалног односа 35:1, играчи уживају у 17,5 (подељена опклада), 1,05 (спољне и високе-ниске опкладе) и 36:1 (директна опклада). У потпуности је на играчу да ли ће наставити са једним точком или користити други точак. Аутоматска опклада и удвостручење последње опкладе су корисне опције. На крају, рулет са два точка се може играти са различитим величинама чипова и долази са флексибилним ограничењима. Иако савршена за високе ролере, његова два точка су погодна за ниске улоге.

Како играти двоструки точак рулета уживо