Еволутион дебитује Цасх ор Црасх Ливе Гаме Схов

Evolution Gaming

2021-12-25

Katrin Becker

Еволутион Гаминг се може похвалити огромним каталогом игара са 50+ игара до сада. А број наставља да расте још више након лансирања Цасх ор Црасх-а 22. септембра 2021. То је јединствена емисија игара уживо која води играче на тобогану у небо са максималном могућношћу победе од 50.000 пута већег улога. Звучи узбудљиво?

Еволутион дебитује Цасх ор Црасх Ливе Гаме Схов

Најиздашнија РТП стопа

Играчи су се навикли високе стопе РТП (повратак играчу) када играте у казину уживо. Па, то није случај са Цасхом или Црасхом. Уместо тога, ова игра има запањујуће низак РТП од 99,6%. Према Еволутион Гаминг, ово је вероватно најиздашнија и најприкладнија игра коју можете пронаћи у било ком казину уживо на мрежи.

РТП је битан по страни, Цасх ор Црасх нуди импресивну емисију уживо која захтева мало вештине за освајање. Играчи проналазе црвене и зелене лопте са јединственом златном лоптом у игрици. Такође садржи табелу исплате са 20 корака у стилу мердевина која вас води онолико високо колико можете. Као што се и очекивало, што више идете, то је већа исплата.

Забава се наставља…

Дилер уживо извлачи једну лопту. Ако није црвена, играч добија готовину. Након тога, могу повући цео износ или половину и наставити да циљају на највећу награду од 50.000к улог. Запамтите, играчи морају подићи готовину пре него што се извуче црвена лопта. Ако не, дипл. би се срушио и они ће изгубити рунду.

Што се тиче златне лопте, она штити играче од следеће црвене лопте и повећава исплату. И да, стратегија се ту не завршава. Ако је штит пробијен или је извучена зелена лопта, играчи могу подићи 50% свог добитка и наставити са остатком. Наравно, можете и "Узми све" и завршити игру.

Испод је кратак преглед лоптица:

  • Зелено: Померате се на лествици табеле исплата након што извучете ову лопту.
  • Црвени: Дирам се сруши, губећи све добитке на лествици.
  • Злато: Постоји само једна златна кугла. Штити играче од следеће црвене лопте. Такође, повећава исплату након следеће златне лопте.

Како играти Еволутион'с Цасх или Црасх

Играње Цасх ор Црасх је прилично једноставно. Једина велика одлука коју треба донети је узети све, половину или наставити да играте. Уз то, почните тако што ћете покренути игру и изаберите износ опкладе који желите да положите. Табела исплата ће се затим трансформисати у новчане износе које можете освојити док напредујете на лествици.

Тада ће лепа девојка извући прву лопту. Као што је раније речено, зелена лопта значи напредовање за један корак на лествици. Ако је заиста зелена, можете изабрати да наставите са опкладом каква јесте и добијете још једну лопту. Или, узмите половину свог добитка, а остатак прокоцкате на боју следеће лопте. Друга алтернатива је да банкирате добитак и да га искористите за дан.

Запамтите, мердевине се срушавају када се извуче 'зла' црвена лопта и круг се ту завршава. Из тог разлога, препоручљиво је да не ризикујете више од 5% вашег укупног буџета. Друга стратегија је „Узми пола“ или „Узми све“ ако златна лопта још није извучена.

Званична изјава компаније Еволутион

Тодд Хаусхалтер, главни производни директор компаније Еволутион, рекао је да ће компанија ове године објавити више стратегија и игара за доношење одлука. Циљ је да прошире њихов досег на нову и ширу публику.

Говорећи конкретно о Цасх-у или Црасх-у, господин Хаусхалтер је рекао да је ова игра уживо о стратегији и вештини. Он је наставио да је ово „највеликодушнија“ игра коју ће играчи икада видети на мрежи, и да не садржи те компликоване опкладе са стране. Само чисто искуство играња!

Најновије вести

Затражите бонус за поновно пуњење казина до €200 на 24Слотс
2023-05-30

Затражите бонус за поновно пуњење казина до €200 на 24Слотс

Новости

Казино промо

22BET:До 300 €
Играј сада
Betwinner
Betwinner:€390 са бонус кодом ЦАСИНОРАНК