5 уобичајених грешака које треба избегавати док играте Блацкјацк уживо

Новости

2022-11-07

Benard Maumo

Блацкјацк уживо није компликована игра. Правила су једноставна и свако може да почне да игра игру након што проведе неколико минута у учењу. Међутим, то не значи да играчи не могу да погреше док играју Блацкјацк уживо. Веома је уобичајено да почетници у ливе блацкјацк-у праве грешке. 

5 уобичајених грешака које треба избегавати док играте Блацкјацк уживо

Проблем је у томе што ће вас прављење грешака у ливе блацкјацк-у коштати новца. Пошто је ваш новац на коцки, морате избегавати грешке. Ако не будете пажљиви, можете изгубити много новца. Да бисмо вам помогли да то избегнете, ево наших избора од пет најчешћих грешака које не би требало да правите док играте блекџек уживо. 

Не бирајте 6:5 Ливе Блацкјацк столове

Ат најбоља казина уживо, постоји тона опција за ливе блацкјацк. Док већина табела има иста правила, неке имају мање разлике. Једна од најчешћих разлика које можете да видите код ливе блацкјацка је да ће неки столови нудити исплате 6:5 уместо 3:2.

Људи често праве грешку да их испробају, али увек их треба избегавати. За столовима 3:2 добијате повраћај од 750$ за сваких 500$ на које уложите. С друге стране, код 6:5 добијате повраћај од 600 долара за сваких 500 долара. 

Нема смисла ићи за сто који вам мање плаћа за победу када вам други столови плаћају више за победу. Ливе блацкјацк столови који плаћају 3:2 су удаљени само један клик, тако да увек идите на њих.

Држите се основне стратегије Блацкјацк

Прва ствар коју треба да научите када почнете да играте блекџек уживо је основна стратегија блејка. То је стратегија развијена након што је компјутер нахранио милионе комбинација руку. Компјутер је затим користио математику да створи најбољу могућу руку коју треба да одиграте за сваку ситуацију на столу за Блацкјацк. 

Оно што људи греше је то што игноришу ову стратегију и почну да нагађају своје потезе усред игре блекџек уживо. Увек треба избегавати да погађате своје потезе и придржавајте се основне стратегије ливе блацкјацк. Стратегија вам практично говори тачно шта да радите. 

Не узимајте осигурање

Када видите да дилер има аса у блек џеку, дилер ће играчима понудити осигурање, што је у суштини опклада на дилера да ће добити блек џек. Осигурање је велика грешка јер смањује укупну вероватноћу да добијете позитиван исход игра ливе блацкјацк

Размислите о томе на овај начин. Ако се кладите главом на једно бацање новчића, вероватноћа да ћете добити је прилично велика. Међутим, ако се кладите главом на друго бацање новчића док се кладите на прво бацање новчића, шансе да се то догоди су ниске. 

Не делите 10

Ако добијете две десетке, нема смисла да се делите. 20 је пристојна рука за играње у Блацкјацк-у, са великим шансама за победу. Немојте правити грешку да поделите 10. Уместо тога, можете стајати са руком и видети шта се дешава. 

Сплит 8с

Уобичајена грешка коју људи праве је да не деле 8. Када добијете две осмице, ризикујете да пређете преко 21 ако погодите. С друге стране, ако држите руку, ризикујете да пропаднете јер 16 није сјајна рука. Увек је боље поделити када имате две осмице.

Најновије вести

Затражите бонус за поновно пуњење казина до €200 на 24Слотс
2023-05-30

Затражите бонус за поновно пуњење казина до €200 на 24Слотс

Новости

Казино промо

22BET:До 300 €
Играј сада
Betwinner
Betwinner:€390 са бонус кодом ЦАСИНОРАНК