Новости

November 7, 2019

Обавезни савети за играче да победе на покер турнирима уживо

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Да ли сте покер играч који се бори да победи на покер такмичењима? Пронађите најбоље стратегије, трикове и савете за победу на било ком покер турниру у овом чланку.

Обавезни савети за играче да победе на покер турнирима уживо

Савети за освајање модерних покер турнира уживо

Није тајна да већина покер играча има за циљ да остваре профит док се забављају. Једнократне покер игре су занимљиве, али не нуде исто узбуђење као покер турнири. Ови турнири настављају да стичу популарност због атрактивних исплата коначном победнику.

Да би победио, играч мора да надмаши друге професионалце. Стога, покер играчи морају бити наоружани неким стратегијама. Проналажење правог плана који функционише често је изазов. За сваку ситуацију у коју играч уђе, потребан је неизбежан потез. Ево неколико савета који ће вам добро доћи док играте турнирски покер.

Испитајте своје противнике

Најбоља предност коју покер играч може имати је познавање снага и слабости противника. Како турнир напредује, коцкар би требало да буде у стању да процени стилове игре већине својих противника. Научите да ли играју чврсто или лабаво и да ли су агресивни.

Играње много руку против слабих конкурената ће брзо побољшати укупни пласман играча. Циљ је да се избегне рано сусрет са јачим противницима. Способност преживљавања до касније фазе такмичења је најбоља стратегија коју коцкар може да примени. Да би био укупни победник, играч мора први да стигне на финални сто.

Знајте позицију

На почетку игре, покер играч мора да игра чврсто. На почетку игре, мало је вероватно да коцкари имају све информације о својим конкурентима. Ризичне потезе треба у потпуности избегавати на почетку. Иако може изгледати примамљиво рано зграбити значајан пот, играчи би требало да се одупру овом искушењу.

Савршена прилика да се игра лабаво је касније у игри након што су противници одиграли неколико руку. Циљајте на гомиле жетона средњег нивоа и избаците превише самоуверене коцкаре са великим гомилама. Играч има за циљ да изгради робустан стек тако да када се блиндови повећају, играч неће бити ухваћен кратко и нокаутиран.

Правовремена агресија се рачуна

Знати када играти покер агресивно диктира укупног победника на турниру. Агресивност је дефинисана спремношћу играча да ризикује своје жетоне. То је прорачуната равнотежа између преживљавања и накупљања жетона. Коцкар не може напредовати ако не може да задржи своје жетоне.

С друге стране, коцкар не може подићи свој стацк ако не ризикује своје жетоне. Блиндови постају све значајнији како покер турнири напредују. Стога је мудро за играче покера да играју агресивно у овој фази. Вреди ризиковати у каснијим фазама јер су њихове шансе да буду укупни победници велике.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире
2024-04-17

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире

Новости