Новости

September 12, 2019

Нова верзија америчког и француског рулета

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Нет Ентертаинмент је објавио низ нових верзија својих америчких и француских игара на рулету. Нет Ентертаинмент је водећи програмер онлајн казино игара. Ове нове верзије игре рулета представљене су заједно са разним другим иновацијама које су узбудиле цео свет казина.

Нова верзија америчког и француског рулета

Нове верзије су пуне нових и невероватних функција. Анимација и графика су, на пример, знатно побољшане у односу на старе верзије. Већина стандардних карактеристика које чине игру онаквом каква јесте су сачуване. Ово укључује савете за прелазак мишем који су дизајнирани да олакшају играње игре.

Статистика игре

Ове нове верзије су играчима олакшале приступ статистици игара. На пример, играч може да види до 500 претходних рунди игре и колико пута је прекорачио ограничење табеле или опкладе. Ту је и билборд на коме се види последњих 15 одиграних кола.

Играчи могу да персонализују билборд прилично опсежно тако да ће одражавати статистику за коју је играч највише заинтересован. На пример, играч може да види фазу игре у којој се тренутно налази, као и све релевантне статистике потребне играчу да анализира своју играчку каријеру.

Дизајн игре

Нове америчке и француске варијанте рулета омогућавају оператерима да прилагоде игру по свом укусу. Они сада могу да додају жигове у игре и одржавају осећај и изглед својих веб страница. Већина подешавања која могу да направе укључују распоред и боје.

Током лансирања, Нет Ентертаинмент је дао изјаву у којој је тврдио да ће две игре пружити ништа друго до искуство светске класе. Идеја иза интуитивног дизајна била је да се осигура да ће играч који седи на онлајн столу имати најбољи осећај икада. Програмери их сврставају међу најбоље у свом портфељу.

Разлике између новог америчког и француског рулета

Ове две игре имају доста сличности на основу начина на који се игра и правила игре. Једна од главних разлика су бројеви који су укључени. Америчка игра рулета има дуплу нулу, што значи да има 38 бројева.

Француски рулет нема дуплу нулу, што значи да је укључено само стандардних 37 бројева. Распоред стола је такође мало другачији у односу на игру америчког рулета. Речи на столу за француски рулет су на француском, баш као што је било када је игра измишљена.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире
2024-04-17

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире

Новости