Новости

August 15, 2019

НетЕнт додаје дашак фудбала у своје игре

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

НетЕнт је додао дашак фудбала својим играма са дилерима уживо у вези са Светским првенством. Компанија је произвела нешто што личи на табеле са преноса великих утакмица, а избацили су то у исто време када и Светско првенство. Погледајте како изгледају нове игре са дилерима уживо на сваком од њихових сајтова.

НетЕнт додаје дашак фудбала у своје игре

Продавац уживо се не мења

Концепт дилера уживо се није променио јер ће играчи видети подељене карте и откриће да се игра одвија тачно онако како би иначе. Међутим, играчи добијају додатне информације из игре у облику статистике и табела које се објављују током игара.

Статистике уживо

Статистике игре уживо се објављују у компјутеризованом формату на екрану, а играчи могу да виде како су се понашали током игре. Они могу да виде општу статистику о свима за столом и могу да сазнају о трендовима у игри гледајући ове табеле. Ово је исто као да гледате велику фудбалску утакмицу, и веома је важно да сви играчи на сајту обрате пажњу јер статистика може да им каже како да играју своје утакмице уживо у будућности.

Стратегија игре уживо

Графика на екрану ће говорити о игри уживо, стратегији, а дилер ће на све ове ствари скренути пажњу играча. Идеја је да се играчима омогући да користе више информација како би направили бољи избор. Графика на екрану ће говорити о игри уживо, стратегији, а дилер ће на све ове ствари скренути пажњу играча. Идеја је да се играчима омогући да користе више информација како би направили бољи избор.

Позадина

Позадина игре уживо се променила у нешто што личи на ТВ студио. Овај изглед омогућава играчу да се осећа као да гледа ТВ емисију о игри, а можда чак и добије савет од дилера док се игра одвија. Свако ко је улагао у ове игре дуги низ година приметиће промену у позадини која је довела до овог новог стила ТВ емисије.

Играчи освајају више новца

Играчи освајају много више новца када користе статистику коју су видели на екрану. Они могу стално да освајају више новца јер користе ове бројке да би дошли до закључка који ће их учинити бољим у игри. Много је играча којима су потребне све информације које могу добити јер не знају сву статистику из главе. Ови играчи морају да прочитају статистику како би могли да побољшају своје квоте.

Игра постаје узбудљивија

Игра постаје узбудљивија јер помаже играчима да сазнају шта раде само тако што им показује бројеве. Ови играчи могу сами да доносе брзе одлуке о томе како да користе ове информације и могу научити о различитим деловима игре које можда нису разматрали.

Закључак

Најбољи део нових НетЕнт игара уживо је да играчи добијају испуњеније искуство. Они могу да освоје много новца и могу да користе статистику на екрану да би постали бољи у игрању игара које воле. Свако ко жели да испроба игру уживо треба да погледа статистику НетЕнт тима у фудбалском стилу.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире
2024-04-17

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире

Новости