Новости

April 22, 2020

Најпопуларније стратегије за рулет

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Без сумње је коцкање на мрежи у казину једна од индустрија у процвату на граници интернета. Међу популарне игре спада и рулет, који је у основи игра на срећу. Иако нису потребне значајне вештине, осим познавања различитих врста рулета и начина игре, стратегије могу бити корисне.

Најпопуларније стратегије за рулет

Али највеће питање је које су неке од стратегија рулета и да ли оне функционишу? Па, постоји толико много стратегија, неке раде, али друге не, или су превише ризичне. Овај чланак дели неке од најпопуларнијих стратегија рулета, од Мартингале рулет стратегије до Фибоначија, стратегије математичара.

Мартингале

Док је већина стратегија рулета тако сложена, Мартингале стратегија је једноставна и јасна тако да свако може да је користи, укључујући и новопридошлице. То је такође уобичајена стратегија у другим онлајн казино играма, па чак и у спортском клађењу. Идеја у Мартингалеу је да се удвостручи величина опкладе након сваког губитка.

Да бисте користили Мартингејл, пронађите сто са минималним опкладама. На овај начин, играч ће имати довољно да удвостручи опкладе још неколико пута пре него што надокнади изгубљени новац. Постоји и друга варијанта Мартингале стратегије која се зове обрнути Мартингале. Овде играчи удвостручују величину опкладе након победе и смањују величину опкладе након губитка.

Фибоначи

Ово је прилично компликована стратегија за почетнике, али када схвате Фибоначијев низ, постаје лако. Стратегија се заснива на реалном Фибоначијевом низу у математици: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, итд. Код Фибоначија, сваки трећи број је збир претходног броја. два.

Код Фибоначија, када је победа, следећи износ опкладе је два броја уназад у Фибоначијевом низу бројева. С друге стране, за губитке, следећи износ опкладе треба да буде следећи број у серији. Све је у повећању или смањењу улога, али пратећи Фибоначијев низ.

Д'Алемберт

Ово је још једна стратегија, прилично слична Мартингејлу и Фибоначију, јер се ради о повећању и смањењу износа улога. У Д'Аламберу, играчи повећавају улог за 1 ако изгубе и смањују га за 1 када победе. Чињеница да су промене само за 1 чини ову стратегију међу најбезбеднијим.

Да ли стратегије рулета функционишу?

Па, не постоји јединствена стратегија за рулет која гарантује победу. Рулет је чиста игра на срећу. Међутим, попут Мартингејла, Д'Аламбера, Фибоначија, између осталих стратегија, повећавају шансе за победу. То је зато што играчи имају технички приступ игри за разлику од играња на слепо.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире
2024-04-17

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире

Новости