Најдетаљнији водич за узимање новца из казина

Новости

2019-11-07

Постоји велики притисак када започнете онлајн покер игру. Ево рецензије врхунске књиге која ће водити играче како да остваре константне добитке.

Најдетаљнији водич за узимање новца из казина

Пример поглавља књиге шалтера картица 21. века

Већина гејмера непрестано тражи начин да узму новац из казина. Они ће анализирати најновије табеле, усавршити своју игру, а након што провере опсег онлајн казина, желе да се покрену и тестирају своју срећу.

У почетку је типично да играчи осећају страх. Неки, попут Колина Џонса, чак се плаше да затраже комп од дилера из страха да их не препознају. Међутим, како почну да савладавају игру, могу повећати своје опкладе на више од десет јединица и елиминисати мале опкладе.

Шта је најстрашније за играче у бројању карата?

Да би играч савладао игру, мора препознати своје највеће страхове у блекџеку. Треба одвојити мало времена и бити искрен према себи. Да ли се плаше губитка, повлачења, сукоба или можда мишљења своје породице и пријатеља?

Према Колину Џонсу, страх од бројања карата може се изједначити са његовим страхом од тражења компа; није то ништа. Тврди да играч може буквално да говори о себи без сумње. Треба често вежбати да би се елиминисали страхови. Већина страхова ће утицати на одлуке играча на табели.

Најбоље књиге за читање као домаћи задатак

За оне који желе да добију заиста инспиративну причу о превазилажењу страха, препоручује се да прочитају књигу Понављајте до богатства Џоша Акселрада. Овде аутор говори о својим успесима са великим блекџек тимом и о томе како су успели да се изборе са страхом у великим коцкарницама.

У другој половини књиге, играчи могу да читају о ауторовом путу у превазилажењу зависности од онлајн покера. Ово може понудити фасцинантно читање за многе играче у онлајн сфери данас. Ако неко не верује да могу да се супротставе својим страховима, онда није мудро почети са онлајн блекџек пољем.

Најважнија питања која људи постављају

Нека од питања о којима већина играча размишља укључују пит који им каже не њиховом захтеву за компензацију, одустајање у казину, други играчи који почињу да се жале на своју игру, држе се стратегије због које су раније губили и верују у погрешно блацкјацк теам.

За почетак, не треба се плашити да ће бити повучен или одбијен. Постоји много онлајн казина у које се може ићи као алтернатива за проналажење бољих окружења за коцкање. Многи играчи заборављају да не желе пријатељство већ победу. Све док неко има стратегију, не би требало да се мења. То је ризично.

Најновије вести

Прагматиц Плаи одушевљава играче казина уживо са змијама и лествицама уживо
2023-05-25

Прагматиц Плаи одушевљава играче казина уживо са змијама и лествицама уживо

Новости

Казино промо

22BET:До 300 €
Играј сада
Betwinner
Betwinner:€390 са бонус кодом ЦАСИНОРАНК