Новости

March 22, 2023

Научне игре постављају високо уврштеног финансијског директора Ника Негра

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Научне игре, водећи добављач технологије у најбоља казина уживо, најавио је ангажовање Ника Негра као новог финансијског директора компаније након опсежне националне претраге. Именовање црнца на ту позицију је у складу са пензионисањем Џејмса Буницког, који је био у компанији 40 година. Буницки је био укључен у стратешку продају лутрије научних игара фирми Броокфиелд Бусинесс Партнерс у априлу 2022.

Научне игре постављају високо уврштеног финансијског директора Ника Негра

Негро је искусан професионалац у области финансија са две деценије успеха у финансијским, стратешким, оперативним и лидерским улогама. Има позитивне резултате у осмишљавању и извршавању успешних финансијских планова за међународне корпорације. Био је на сличним позицијама у компанијама Хонеивелл, Довер Цорпоратион и Навистар.

Пат МцХугх, извршни директор Сциентифиц Гамес, изразио је захвалност на изврсним финансијским упутствима Јима Бунитскија и пожелио добродошлицу Нику у тим извршног руковођења као финансијског директора. Он је истакао Ницково познавање замршености међународног пословања заснованог на услугама, корпоративне структуре, усклађености и дубоког разумевања стратегије. МцХугх је додао да је компанија одушевљена предстојећом фазом доброг финансијског управљања својим глобалним активностима.

Постизање и одржавање златних стандарда

У међувремену, МцХугх је навео да је Сциентифиц Гамес посвећен развоју нових игара, производа и услуга. Он је обећао да ће компанија наставити да постиже и одржава златне стандарде за раст пословања у глобалној лутријској индустрији.

Негро се придружује извршном тиму Сциентифиц Гамес, који чине МекХју, Џон Шулц, Мајкл Конфорти, Стив Бисон, Џенифер Велшонс, Дена Розенцвајг, Стивен Ричардсон, Мона Гарланд, Волт Ајзел, Џим Шулц и Џеф Мартинек.

Од 1973. године, Сциентифиц Гамес нуди игре, технологије, аналитику и услуге широм света лутрије. Добављач садржаја је глобални лидер на сцени игара, са 130 купаца у 50 земаља. Сциентифиц Гамес такође има сертификате за корпоративно управљање, квалитет, безбедност, животну средину и стандарде одговорног играња.

About the author
Nathan Williams
Nathan Williams

Нејтан "КивиКинг" Вилијамс уноси дашак Кивија у светску казино арену уживо. Комбинујући свој аналитички ум са заразном страшћу за игру, он ствара садржај који води, информише и забавља.

Send email
More posts by Nathan Williams

Најновије вести

6 уобичајених грешака које треба избегавати док играте Блацкјацк уживо
2023-11-07

6 уобичајених грешака које треба избегавати док играте Блацкјацк уживо

Новости