Новости

September 12, 2019

Митови о рулету

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Рулет је несумњиво једна од најпопуларнијих казино игара. Назив игре, рулет, је француска реч која значи мали точак. Игра је повезана са много митова. Добар део ових митова потиче од онога што је приказано у филмовима, логичких заблуда и ирационалног сујеверја.

Митови о рулету

Рулет је игра шанси и квота. Играч треба да добро разуме ова два концепта да би уживао у акцији и велики победи. Познавање увелико помаже играчима да разоткрију већину митова и заблуда повезаних са игром. Испод су неки од уобичајених митова.

Будућа вероватноћа је одређена прошлим учинком

Размишљање да прошли учинак може диктирати вероватноћу следеће игре је вероватно најчешћи мит о рулету. Мит је заснован на логици да ако се број појави неколико пута, мања је вероватноћа да ће се појавити на следећим окретајима.

Овај мит често доводи до приморавања играча да доносе непромишљене одлуке које се не могу оправдати изгледима. Истина је да су шансе да се појави дата боја или број исте, сваки пут када се рулет окрене. Ово је случај без обзира на исход претходних окретања.

Играч може савршено да заштити таблу

Неки играчи мисле да могу ефикасно да заштите позиције постављањем неколико различитих опклада током једног окрета. Овај мит је заснован чињеницом да исход једне опкладе не може угрозити њихове шансе или добитак. У великој мери, резултат ће одредити само износ профита.

У стварности, скоро је немогуће смањити ивицу куће у рулету. То је више као играње неколико окретаја истовремено, што не побољшава шансе играча за дугорочну победу. Играч може изгубити новац много брже, у зависности од стратегије заштите коју користи.

Велика победа на рулету је немогућа

Већина играча рулета дели идеју да могу да освоје значајне суме новца, али не и износе који им мењају живот. Насупрот томе, могуће је добити велику победу на рулету, иако играчи имају варијабле као што су вероватноће и предност хауса са којима се могу борити.

Када играте један број, шансе да играч добије 36 пута више су 1 према 37. У зависности од уложеног улога, добитак у таквом случају може бити прилично значајан. Изузетно високи играчи могу зарадити милионе у само једном окрету, посебно када користе праве стратегије.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире
2024-04-17

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире

Новости