Новости

September 12, 2019

Како победити на Текас Холд'ем Покеру

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Текас Холд'ем је популарна покер игра која захтева искуство. Играчима су потребне стратегије и тактике да би били ефикаснији у игри. Стратегије су дугорочни планови који утичу на позитиван исход, док су тактике краткорочни потези које играч повлачи док је у средишту игре.

Како победити на Текас Холд'ем Покеру

Одабир праве стратегије је од суштинског значаја за играча који жели велике победе на Текас Холд'ем-у. Играчима је потребно добро разумевање како дата стратегија функционише и да је се придржавају током игре. Тактике, с друге стране, могу се користити насумично према потреби, у зависности од тога како се игра одвија.

Стратегије за коришћење

Почети отварањем руку је доказана стратегија. Поред тога, позиција се такође мора узети у обзир, док играч одлучује које руке ће играти. Почетна рука се може проширити како се играч приближава дугмету, али тек након што се узме у обзир број играча у игри.

Играчи такође морају да науче како да одреде величину опклада, како би минимизирали своје губитке. Једноставан савет који треба следити је да узмете линију стандардног повећања пре флопа. Ово ће помоћи играчу да избегне нежељени лабав позив. Учење неких напредних концепата ће помоћи играчу да зна како боље одредити величину опклада.

Оцењивање противника

Осим провере говора тела, играчи могу користити неколико начина да процене способности свог противника. Провера величине стека је добар пример. Играчи са великим стацковима су обично релативно лабавији са својим опкладама и позивима. Колико опрезно играју други играчи и примећивање позива које упућују, начини су за процену противника.

Играч може да каже да ли су његови противници искусни тако што ће проверити када постављају велики блинд. Ако то ураде пре него што дође ред на њих, вероватно су забринути, неискусни играчи игре. Ово се примењује када противник цалл-а пре првог великог блинда, и након повишања од играча пре њих.

Основне вештине

Блефирање је основна вештина коју играч Текас Холд'ем покера мора да савлада да би побољшао своје шансе. То укључује играча који превари противнике да помисле да има бољу руку од оне коју заправо има. Постоје различите технике које играч мора комбиновати да би могао успешно да блефира.

Подизање је још једна битна вештина коју играч треба да научи. То подразумева да знате када да подигнете и колико да подигнете. Играч може освојити више новца ако има више новца на столу, због чега је подизање новца неопходно. Такође помаже да се отерају неки противници ако играч има добру руку.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире
2024-04-17

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире

Новости