Новости

October 19, 2023

Езуги уводи надограђени Баццарат Студио и обновљени кориснички интерфејс

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Езуги, добављач казино игара у власништву компаније Еволутион, открио је да је његов модерни студио Баццарат сада оперативан. Према компанији, овај студио испоручује избор висококвалитетних дилерских Баццарат игара за онлајн играче у више земаља. Побољшане Баццарат игре које се сада преносе уживо из Езугијевог студија су прве које приказују нови кориснички интерфејс компаније.

Езуги уводи надограђени Баццарат Студио и обновљени кориснички интерфејс

Езуги каже да је овај нови студио за игре направљен од темеља како би играчима пружио најреалније и најзанимљивије играчко искуство током целог дана. Има шик дизајн студија и раскошну атмосферу прилагођену Баццарат фанови. Програмер софтвера закључује да нови кориснички интерфејс има неколико значајних побољшања која ће побољшати опште искуство играча казина уживо.

Ово лансирање је дефинитивно добродошао додатак од азијског програмера задивљујуће игре са дилерима уживо. Последња најава из Езугија била је у мају ове године приликом лансирања ЕЗ Деалер Ролета Брасилеира. На почетку године, компанија је одушевила сектор игара уживо Видео Блацкјацк, импресивна игра Блацкјацк уживо са заједничким видео искуством.

Коментаришући нови Баццарат студио, Фредрик Бјурле, главни производни директор у Езуги, приметио: 

„Сваки детаљ новог студија и новог корисничког интерфејса се неприметно спајају како би створили једно од најузбудљивијих и најаутентичнијих искустава играња у свету Бакаре на мрежи. Играчи тренутно могу да бирају између Бакаре, Бакаре без провизије, Брзине Бакаре, Бакаре за брзи крикет, Нокаута Бакара, а такође и Драгон Тигер, једноставна игра са две карте коју воле љубитељи Бакаре."

Бјурле је додао да је сваки детаљ осмишљен да пружи изузетно искуство посвећеним играчима Бакаре у компанији и онима који тек почињу.

Најновије вести

Оптимизујте своје здравље редовним вежбањем
2023-11-02

Оптимизујте своје здравље редовним вежбањем

Новости