Дејан Лончар именован да води глобалне операције Стакелогиц Ливе-а

Новости

2023-09-08

Benard Maumo

Стакелогиц Ливе је са поносом прогласио унапређење Дејана Лончара у улогу шефа казина уживо. Ова акција показује посвећеност компаније идентификацији и развоју интерних талената уз истовремено неговање изузетног лидерства.

Дејан Лончар именован да води глобалне операције Стакелогиц Ливе-а

Дејан Лончар је упознат са постизањем резултата у иГаминг пејзажу који се стално мења. Његов рад са Стакелогиц Ливе карактерише га креативност, пажња према детаљима и проактиван став. Док преузима своју нову функцију, Дејан доноси богато искуство које ће сигурно подићи казино уживо на виши ниво.

Нови шеф казина уживо показао је врхунске способности решавања проблема. Његова посвећеност повећању ангажовања играча и побољшању избора казина уживо показује његов посвећен приступ. 

Дејан Лончар ће заменити Ричарда Вокера, који ће отићи као шеф казина уживо и упустити се у нове изазове изван Стакелогиц Ливе-а. Програмер оф игре са дилерима уживо није губио време захваљујући Вокеру на његовом „непроцењивом доприносу“ и пожелео му срећу у будућим мисијама.

Стакелогиц Ливе тренутно ужива огроман успех, завршавајући послове водећи оператери казина уживо. Пре ове објаве, Стакелогиц Ливе и 777.нл потписали споразум да испоручи компанијски прилагодљиви Цхрома Кеи Студио играчима у Холандија. 

Степхан ван ден Оетелаар, извршни директор компаније Стакелогиц Ливе, приметио је:

„Дејаново унапређење у шефа казина уживо је природан напредак. Његово изванредно вођство и иновативни начин размишљања су у великој мери утицали на наше операције уживо. Имамо пуно поверење да ће Дејан наставити да води нашу понуду казина уживо до нових висина, пружајући играчима неупоредива искуства и партнери подједнако“

Дејан Лончар је прокоментарисао своје именовање за директора Ливе казина рекавши:

„Почаствован сам овом приликом и узбуђен сам што ћу додатно допринети расту Стакелогиц Ливе-а. Верујем у померање граница и стварање искустава која се истичу. Као шеф казина уживо, посвећен сам пружању врхунских искустава у играма уживо која обухватају суштину узбуђења и иновације“

Најновије вести

Стакелогиц Ливе представља брзу бакару са бржим рундама игре
2023-09-28

Стакелогиц Ливе представља брзу бакару са бржим рундама игре

Новости