Новости

November 7, 2019

Водич за максимизирање своје победничке предности док играте покер

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Овај чланак дели неколико проверених савета и стратегија, које би, ако се добро примене, могле помоћи покер играчима да побољшају своје шансе за победу.

Водич за максимизирање своје победничке предности док играте покер

Како добити највећу вредност у покеру

Када играње покера, играч треба да се фокусира на освајање великих потова. Што више великих потова играч освоји, веће су шансе да играч постане најзначајнији укупни победник. Тајна успеха је избегавање грешака и коришћење правих стратегија.

Играч такође треба да научи како да анализира сваки елемент игре. Исправна анализа ће помоћи играчу да донесе исправне одлуке у сваком кораку игре. Анализа треба да се уради и за руку играча и за акције противника да би се пронашле слабости и истражиле.

Шансе за погодак

Већина покер играча обично прави процене у вези са вероватноћом одређене руке. Процене су засноване на потенцијалним аутима који су остали на шпилу. Израда таквих прорачуна у ходу је обично већа вероватноћа него статистика покера.

За статистику, играч треба да покуша да запамти различите важне вредности чак и пре него што утакмица почне. Памћење унапред израчунатих бројева помаже играчу да избегне калкулације усред руке. Неке технике се могу користити за прављење прорачуна у ходу, али повећавају вероватноћу прављења грешака и губљења драгоценог времена.

Пот Оддс и Бреак-Евен Поинтс

Пот шансе се односе на капитал потребан за Цалл. Они су изражени у процентима и означавају укупан проценат пота у који би играч уложио када изврши цалл. Проценат је увек сличан пот екуити-у потребном да се исплати чак и на позив при затварању.

Тачка рентабилности блефа означава учесталост потребну да блеф узме пот и постане директно профитабилан. Не узима у обзир пот екуити. На пример, да би опклада величине пота од 50 процената постала директно профитабилна, требало би да снизи пот више од 33,33 процената времена.

Покер статистика за анализу зликоваца

Као што је раније поменуто, играч треба да буде у стању да анализира своје податке као и податке противника. Анализа се ради на скоро сличан начин, али са другачијим циљем. За онлајн покер, играч може да користи статистику у реалном времену на ХУД-у.

Коришћење тачне статистике је од виталног значаја за одржавање високе стопе победа. Покретање ХУД-а је обично опционо, тако да играч треба да обезбеди да је укључен да прима тачне податке осим ако покер соба то не дозвољава. Међутим, покер собе које дозвољавају ХУД могу бити строже у поређењу са покер собама које не дозвољавају.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире
2024-04-17

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире

Новости