Методе повлачења

Bank transfer

Банковни трансфери имају различите називе у различитим земљама. Може се назвати банковним трансфером, АЦХ и многим другим именима. Процес обично укључује примање банковних података казина које могу користити играчи. Они затим користе ове детаље за плаћање онлајн казину преко свог онлајн банкарства.

Прикажи више…
Bitcoin

Битцоин је дигитална валута коју играју многи играчи казина уживо могу користити за подизање своје зараде. Битцоин је децентрализована валута, што значи да је ниједна централна банка или било који државни орган не регулише. Са растућом ценом и стопом усвајања валуте, све више онлајн казина омогућава играчима да уживају у играма које користе Битцоин.

Прикажи више…
EcoPayz

ЕцоПаиз је прихваћен на онлајн казина широм света и ривали другим великим добављачима плаћања као што су Нетеллер и Скрилл. Играчи се региструју за налог и бирају свој идеалан виртуелни новчаник. Могуће је додати средства са личног банковног рачуна. Затим направите депозит у казино тако што ћете изабрати ЕцоПаиз на веб локацији казина.

Прикажи више…
InterAc

Интерац је канадска платформа за плаћање која омогућава својим корисницима да повлаче средства из онлајн казина. Слично је банковном или банковном трансферу, али се завршава онлајн и одмах се шаље на ваш рачун са рачуна казина.

Прикажи више…
MasterCard

Мастерцард је добро успостављен провајдер плаћања са дугогодишњим реномираним услугама за кориснике кредитних и дебитних картица широм света. Њихове картице се такође могу добити преко банке и других провајдера плаћања. Картице се могу користити за офлајн и онлајн куповину широм света.

Прикажи више…
NeoSurf

Неосурф је алтернатива дебитним и кредитним картицама. Такође изазива нормалне типове е-новчаника и картица за наплату. Неосурфт делује као једнократни препаид ваучер за куповину или трансакцију на онлајн казина. Међутим, то није као конвенционални е-новчаник са ускладиштеним средствима јер се ваучер користи само једном.

Прикажи више…
Neteller

Нетеллер је канадски начин плаћања основан 1999. Постао је популаран због своје једноставности и погодности. Нетеллер користи е-новчаник који се може користити за складиштење или слање новца онлајн казину или другим трговцима. Повлачења из онлајн казина такође се могу десити, а платформа подржава многе валуте.

Прикажи више…
PayPal

ПаиПал је добро познати е-новчаник и једноставан начин за брзо дигитално плаћање на вебу. То је посредник између стандардних метода плаћања и онлајн казина. Играчи могу да додају своје стандардне рачуне или картице, а затим да користе средства са њих за уплате и повлачења.

Прикажи више…

Payeer

Тајне које коцкари користе да управљају својим коцкарским банкама
2019-11-07

Тајне које коцкари користе да управљају својим коцкарским банкама

Да би остварили добит од коцкања, играчи морају имати банкролле како би наставили да играју. Овај чланак даје неколико савета о томе како да управљате коцкањем.