National Gambling Authority of France

Коцкање на мрежи нашло се у француској јурисдикцији пре око 11 година (тачније 2010.). То је било након доношења такозваног француског закона о коцкању, који је такође уступио место оснивању Ауторите де Регулатион дес Јеук ен Лигне (АРЈЕЛ), чији је мандат био регулисање индустрије онлајн коцкања у Француска. Ово тело је, међутим, пресавијено 2020.

На његово место дошао је Ауторите Натионале дес Јеук (АЊ), или Национална управа за коцкање Француске, која је сада (од 2021.) званични орган који регулише коцкање у земљи. Међутим, за разлику од свог претходника, који је контролисао само 11% француског тржишта коцкања, АЊ своју моћ ставља на огромних 78% тржишта коцкања у земљи.

National Gambling Authority of France
Да ли су казина са лиценцом АЊ безбедна?
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Да ли су казина са лиценцом АЊ безбедна?

С обзиром да се значајан део одрасле популације Француске бави коцкањем, требало је успоставити националну Управу за коцкање Француске. Сви казина лиценцирани од стране овог тела морају имати снажне мере одговорног коцкања. Када су у питању лични и финансијски подаци, ови казина уживо морају показати да су у складу са законима о приватности.

Казина такође морају понудити поштено играње; организација има нулту толеранцију на намештање игре. Са тако строгим протоколима на снази, АЊ уверава француске играче у сигурност и сигурност у онлајн казинима. Какво снажно тело за лиценцирање казина!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović