Curacao

Са коцкање уживо тржиште експоненцијално расте, регулација казина у сврху безбедности играча постала је глобална брига. Једна организација која је настала да регулише активности казина је Комисија за електронске игре Цурацао. Док ова организација није у лиги лајкова Малта Гаминг Аутхорити анд тхе Комисија за коцкање Велике Британије, спроводи одређени ограничени надзор над платформама за коцкање које раде на територији Курасаа.

Curacao
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Зашто је основана Комисија за електронске игре на Цурацаоу?

Оснивање комисије настало је из два главна разлога. Као прво, комисија је желела да има користи од прихода казина. Други разлог је био ублажавање јурисдикције Цурацао од играња казина на мрежи (оператери казина могу обављати своје активности у јурисдикцији без циљања Цурацао Грађани).

Да ли је безбедно играти у онлајн казину са лиценцом Комисије за електронске игре Цурацао?

Да и не. Ово зависи од мотива казина који ради у региону Цурацао. Познато је да комисија има неке недостатке када је у питању заштита играча. На пример, има релаксирана правила лиценцирања и благ је према стварима као што су казино бонуси, дозвољавајући казинима да ескалирају захтеве за клађење како желе. Као такав, проналажење лажног казина који ради под лиценцом Цурацао није велика ствар.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović