Costa Rica Gambling License

Костарика је једна од оних земаља које тек треба да успоставе регулаторно тело за коцкање. Прво и најважније, земља није донела никакав закон који би регулисао коцкање у својој надлежности. Као такав, не постоји основ по коме а орган за лиценцирање казина може бити постављена, иако то ни на који начин не значи да је влада Костарике потпуно затворила врата за формирање таквог ауторитета. Дакле, ко зна да ли ће земља размотрити доношење закона о регулисању коцкања у блиској будућности?

Има ли казина уживо у Костарики?
Има ли казина уживо у Костарики?

Има ли казина уживо у Костарики?

Костарика се може похвалити стотинама регистрованих казино уживос у функцији упркос недостатку регулаторног тела за коцкање. Све што је потребно оператерима је пуномоћје и статутарни документи за оснивање компаније. Пошто нема лиценце за игре на срећу, земља је атрактивно тржиште за оператере казина. Ипак, на грађанима земље је да траже реномирана казина у којима могу уживати у безбедном коцкању.

Лиценца за обраду података

Док оператери казина у Костарики не морају да добију никакву лиценцу, они морају имати лиценцу за обраду података. Подносилац захтева мора имати физичку локацију у земљи да би се квалификовао за ову лиценцу.

Има ли казина уживо у Костарики?