Најбољи Live Ultimate Texas Hold'em Live Casino у 2023

Ливе Ултимате Текас Холд'ем је игра за коцкаре који уживају у узбуђењу играња покера. Коцкари који су играли Текас Холд'ем посебно ће уживати у преласку на ову варијанту игре. Ултимате Текас Холд'ем је игра између играча и дилера. Важно је напоменути да играчи не морају да размишљају о блефирању пошто се сукобљавају са дилером. Све о чему морају да брину је да повећају своје жетоне и добију бољу руку од дилера.

Како играти Ултимате Текас Холд'ем уживо?

Како играти Ултимате Текас Холд'ем уживо?

Сви играчи почињу тако што сваки стављају анте опкладу, која се аутоматски поставља. Анте и блинд морају бити исте вредности. Играч тада има прилику да подигне анте опкладу три до четири пута као на прве три заједничке карте. Свака рунда долази са једним повећањем. Играчи који нису подигли на пету заједничку карту тада имају шансу да повишу да удвоструче вредност антеа. Морају одустати и изгубити своје анте и блинд опкладе ако не повишу у овој фази.

Правила Ултимате Текас Холд'ема уживо

Да бисте играли Ултимате Текас Холд'ем, потребан вам је један шпил од 52 карте. Две карте се издају играчу приватно, познате као карте са рупама. Игра почиње када играчи положе анте и блинд опкладе. Након што прими своје карте, играч може одлучити да повиси или провери. Ова врста опкладе је позната као опклада за игру. То им даје прилику да подигну до три или четири пута већу вредност анте опкладе.

Дилер издаје флоп након што се заврши прва рунда клађења. Ово су три заједничке карте које ће користити и играч и дилер. Играч је могао да повећа да удвостручи анте опкладу ако није ставио ниједну опкладу у претходним рундама. Такође имају могућност провере.

Турн и ривер су четврта и пета заједничка карта. Могу их користити и играч и дилер. У овој фази, играч који није направио ниједну опкладу кроз игру има два избора. Први је да подигнете да удвостручите вредност антеа. Алтернативно, они могу изабрати да одустану и тако губе своју анте опкладу.

Како играти Ултимате Текас Холд'ем уживо?
Како освојити Ливе Ултимате Текас Холд'ем:

Како освојити Ливе Ултимате Текас Холд'ем:

Забавно је играти на најбољи начин казина уживо, посебно ако је неко у победничком низу. Победничка рука Ултимате Текас Холд'ема је она која побеђује руку дилера. Пошто учесници кладе само против дилера, победничка рука мора да победи једну другу руку покера.

Ако рука дилера није квалификујућа рука, играч добија назад улог анте. Ако играч има бољу руку од дилера, играјте и слепе опкладе се подмирују према табелама исплата. У сценаријима где дилер има бољу руку, играч не добија исплате ни за једну уложену опкладу.

Ако дилер има руку која се квалификује, играч губи анте, блинд и плаи опкладе када има руку са нижом вредношћу. Ако играч има бољу руку од дилера, опкладе се подмирују према табелама исплата.

Уживо Ултимате Текас Холд'ем стратегија

За победу на ултимативном Текас Холд'ем-у потребна је одређена стратегија. Игре су пријатније када неко може да примени стратегију у своју корист. Једна од најбољих стратегија, према стручњацима, је чврст, агресиван приступ. У овом облику, играч игра мање утакмица. Игре у којима учествују требало би да се играју агресивно и чешће подижући опкладу.

Како освојити Ливе Ултимате Текас Холд'ем: