Live Speed Baccarat

Узбуђење, неизвесност и прилика за уновчење победа су оно што подстиче већину онлајн коцкара. Захваљујући Ливе Спеед Баццарат-у, играчи могу да уживају у играма уз мало застоја и досаде дугих рунди. Победе и губици у овој Бакари варијанти су скоро тренутни. Ову нову варијацију играња Бакаре ако је развио Еволутион Гаминг. Акција клађења никада није била овако бесна! Али шта је Ливе Спеед Баццарат и како се игра?

Шта је Ливе Спеед Баццарат?

Шта је Ливе Спеед Баццарат?

Ливе Спеед Баццарат је варијанта Ливе Баццарат која је подигла концепт брзог играња на нови ниво. Сингл Ливе Баццарат рунда траје мање од 48 секунди. Међутим, у Спеед Баццарат, рунда се завршава за 28 секунди. На основу овог темпа, коцкари могу одиграти око 120 руку у року од сат времена. Што се више кладе, већа је вероватноћа да ће остварити невероватне победе.

Шта је Ливе Спеед Баццарат?
Како играти брзу бакару уживо?

Како играти брзу бакару уживо?

Правила брзе Бакаре уживо

Брзинска бакара не одступа много од стандардне верзије. Иста основна правила се користе у игри.

Игра користи осам шпилова од 52 карте. За вредности карата, асови вреде 1, картице лица 0, 10ке вреде 0, док се карте између 2 и 9 узимају по својој бројчаној вредности. Свака ципела се дели до појаве исечене карте. У овој фази, ципела се може заменити, или карте поново промешати.
Слично другим играма Баццарат, варијанта брзине нуди три редовне опкладе, банкар, играч и изједначење.

Банкар'с Ханд

Опклада на руку банкара исплаћује чак и новац. Међутим, прилагођавања су направљена да би се прилагодила ивица куће. Ово значи смањење провизије од 5% од сваке победе.

Играчева рука

Исплате су уједначене.

Кравата

Нерешено се јавља ако играч и банкар имају исту вредност руке. Ова опклада се исплати 8:1.

Иако су рунде често брзе, споредне опкладе се и даље могу поставити. Неке од популарних споредних опклада у Ливе Спеед Баццарат укључују следеће.

Или пар

Ова опклада је предвиђање да ли ће играч или банкар добити пар. Победе се исплаћују 5:1.

Савршен пар (један)

Ова опклада се заснива на томе да ли су две карте подељене играчу или банкару идентичне вредности или боје. Плата је одређена на 25:1.

Савршен пар (два)

Ова опклада се добија ако су обе карте (две) подељене банкару и играчу идентичне по рангу и вредности. Исплата је примамљивих 200:1.

Како играти брзу бакару уживо?
Како функционише Бакара брзе уживо?

Како функционише Бакара брзе уживо?

Циљ игре је да добије укупну руку близу 9. Коцкари могу да је играју само на казина уживо који подржавају Ливе Спеед Баццарат. Пре него што игра почне, играчи се кладе на банкара или играча да би постигли циљ игре. Опклада на изједначење се такође може уложити да би се предвидео да ће се меч завршити нерешеним резултатом. Ове опкладе треба да буду постављене за мање од 13 секунди због темпа игре.

Након што су опкладе постављене, дилер дели две карте и банкару и играчу. Приказане су вредности ових карата, а победник је одређен. Природна победа се дешава када коцкар погоди руку од 9 или 8. Трећа карта се може извући када је вредност картице између 0 и 5. Таква акција приморава банкара да заузме став.

Како победити на Бакари уживо: Стратегија за Бакару у брзини уживо

Играчи који желе да играју Спеед Баццарат Ливе дилера на мрежи морају применити неку стратегију да би победили. Најважнији савет је управљање банкролом. Пошто је игра брза, играч може много изгубити у брзим рундама. Друга стратегија је увек ићи за банкара. Статистички подаци показују да банкар има 45,85% шансе за победу за разлику од 9,53% у нерешеном резултату и 44,62% у руци играча.

Како функционише Бакара брзе уживо?

Faq

Све што требате знати о казинима

Када је изумљена Ливе Спеед Баццарат?

Почетком 2017.

Какве су шансе?

Рука играча и банкара плаћају чак и новац. Нерешено је 8:1.

Колико траје сваки круг?

Отприлике 28 секунди.

Постоје ли споредне опкладе?

Да. Играчи могу да се кладе на било пар или савршен па