Live Immersive Roulette

Развијен од стране Еволутион Гаминга, имерзивни рулет је вероватно једна од најбољих опција за љубитеље стоних игара. Нуди јединственије и забавније искуство играња игара уживо од многих игара на рулету уживо.

Уобичајено, рулет са импресивним приказом уживо долази са вишеструким угловима камере како би се испоручио видео стрим високе дефиниције, снимајући сву акцију како би се максимизирало узбуђење играча. Функција успореног снимања је лепа. То осигурава да коцкари неће ништа пропустити, укључујући и победнички број.

Рулет са импресивним током уживо има најједноставнији интерфејс, што га чини идеалним и за нове и за искусне играче. Све док неко тражи одличан казино уживо, они су сигурни у фантастичан провод.

Опште информације

Опште информације

Име провајдера

Имерзивни рулет уживо

Добављач игара

Еволутион Гаминг

Тип игре

Рулет

Стреаминг фром

Летонија

Опште информације
Како играти Еволутион Гаминг Ливе Иммерсиве Роулетте

Како играти Еволутион Гаминг Ливе Иммерсиве Роулетте

Играчи који желе да уживају игре уживо морају научити како да их играју. Ако је неко раније истраживао европски рулет, ово ће бити лако.

Уживо имерзивни играчи рулета треба да положе своје опкладе чим се на њиховим екранима појави порука која их упућује да то учине. Табела ове игре се помера ближе да им ово олакша. Све што треба да ураде је да кликну на дугмад у областима за клађење да би се кладили. Када се порука "Окладе затворене" појави на екранима играча, они више не могу да се кладе на ову игру; стога се имерзивни распоред стола за рулет помера уназад.

Постоји неколико ствари које играчи могу учинити да побољшају своје импресивне сесије играња рулета. Један од њих је прилагођавање звука и квалитета видеа на најбољи могући. Ово се може урадити преко странице са подешавањима игре. Аматери могу да истраже одељак „Помоћ“ да би открили карактеристике ове игре и разумели шта се од њих очекује, укључујући правила која треба следити.

Говорећи о правилима, погледајте ова импресивна правила рулета уживо за играче.

Правила имерзивног рулета уживо

Уживо имерзивни рулет долази са истим правилима као и друге европске игре рулета које нуди казина уживо данас. Точак рулета има тридесет шест црвених или црних нумерисаних џепова. Ту је и нулти џеп зелене боје за кућу. Улога играча је да тачно предвиде у који џеп ће лоптица пасти или где ће се рулет одмарати након окретања.

Уживо имерзивни дилер рулета окреће точак само након што играчи дају своје опкладе. Победници су сигурно дали тачна предвиђања—они који то не чине увек су слободни да играју више рунди да окушају срећу у овој игри.

Играчи морају да се упознају са опкладама које могу да ставе пре него што ова игра почне. Њихове главне опције су спољашње и унутрашње опкладе.

Спољашње опкладе су оне постављене на области испод нумерисаних места или на њихове стране. С друге стране, унутрашње опкладе се постављају на нумерисани регион области за клађење. Укључују опкладе на линију, опкладе на углове, опкладе директно, уличне опкладе и опкладе на поделе.

Како играти Еволутион Гаминг Ливе Иммерсиве Роулетте