Ezugi No Commission Baccarat

Езуги је додао још једну верзију Бакаре у своју колекцију. Назив игре је Бакара без провизије.

Свако ко игра Бакару одмах ће схватити велику разлику између ове верзије Бакаре и других. Разлика је у томе што корисници не морају да дају %5 провизије.

Игра има и неке друге нове цоол карактеристике и све су написане у овом посту. Пост покрива правила и игру.

Пре него што пређете на одељак Правила, ево линка за људе који желе да прочитају листу најбољих онлајн казина према Ранг казина уживо.

Играње

Играње

Читаоци који су играли Бакару уживо немају шта да науче из овог одељка. То је зато што је игра невероватно слична другим верзијама са само неким модификацијама.

У почетку се и играчу и банкару дају карте. Вредност карата је иста као у редовној Бакари уживо. Десетке и свита имају нулту вредност, асови вреде 1, а остале карте се вреднују према њиховом броју.

Особа чија је комбинована вредност обе карте 9 или најближи број побеђује у игри. Ако нико не може да добије комбиновану вредност од 9 или мање, онда игра резултира нерешеним резултатом.

Све што је горе поменуто је исто као и ливе Баццарат. Оно што Бакару без провизије чини јединственом је функција која се зове Супер 6. Супер 6 је опклада за осигурање која се исплати 15:1 ако банкар победи у игри са
комбиновани резултат 6.

Играње
Правила

Правила

Правила игре су једноставна. Овај део је подељен на два дела. Један ће описати правила за играча, а други за банкара.

Плаиер

 • Извуците карту: Када играч има комбиновану вредност од 1,2,3,4,5 или 10, извлачи још једну карту.
 • Сталци: Ако је комбинована вредност карата 6 или 7, играч не може добити другу карту.
 • Природно: Ако је комбинована вредност 8 или 9, банкар не може да извуче.

банкар

Правила за банкаре су много компликованија од правила за играче.

Да ли ће банкар моћи да извуче или стоји зависи од два фактора. Комбинована вредност прве две карте банкара и вредности треће карте играча.

У зависности од комбиноване вредности прве две карте банкара, потребни су бројеви за трећу картицу играча да би се одлучило да ли ће банкар моћи да извуче или да се промени.

Ево правила која одлучују да ли банкар може да извуче или стоји. ЦВ представља комбиновану вредност прве две карте, а ПТЦ представља трећу картицу играча.

Цртати:

 • Ако је ЦВ 3, ПТЦ треба да буде било који број осим 8.
 • Ако је ЦВ 4, ПТЦ не би требало да буде 1,8,9 или 10.
 • Ако је ЦВ 5, ПТЦ би требао бити 4, 5, 6 или 7.
 • Ако је ЦВ 6, ПТЦ би требао бити 6 или 7.

Стајати:

 • Ако је ЦВ 3, ПТЦ би требао бити 8
 • Ако је ЦВ 4, ПТЦ би требао бити 1,8,9 или 10
 • Ако је ЦВ 5, ПТЦ не би требало да буде 4,5,6 или 7
 • Ако је ЦВ 6, ПТЦ не би требало да буде 6 или 7
 • Ако је ЦВ 7, ПТЦ није битан

За Натурал, правило је исто и за играча и за банкара. Ако је комбинована вредност 8-9, играч не може да извуче.

Правила
Како освојити Бакару без провизије:

Како освојити Бакару без провизије:

Иако Баццарат има репутацију тешког, потребно је разумјети само једноставну стратегију да бисте освојили бакару без провизије. У традиционалној бакари, предност куца за опкладу банкара је 1,06%, док опклада играча има 1,24%. Али када је у питању бакара без провизије, ивице опклада на изједначење и опкладе играча су исте. Правила ипак остају иста. Исплате банкара су веома различите, па се ивица куће мења на 4,07%. Дакле, најбољи потез је кладити се на руку играча сваки пут. Међутим, препоручљиво је занемарити резултате који се приказују на табли. Играчи на ливе баццарат столу можда прате резултате сваке појединачне руке. Ове радње нити помажу нити шкоде јер је свака рука независна.

Како освојити Бакару без провизије:
Које су шансе за Езугијеву Бакару без провизије?

Које су шансе за Езугијеву Бакару без провизије?

Изненађујуће, бакара уживо је једна од најузбудљивијих казино игара.

Стратегија

Стратегија и играње могу звучати тако лако и чини се да постаје досадно у сваком тренутку. Међутим, за столом је богатство поштених квота и опуштеног темпа. Ова верзија бакаре олакшава разумевање исплата оригиналне бакаре. Играчи који се држе опкладе на играча тешко губе за разлику од класичне форме. Фокусирање на руку играча даје најбоље могуће шансе.

Које су шансе за Езугијеву Бакару без провизије?