Dragon Tiger

November 14, 2020

Најбољи савети за живог змајевог тигра

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Драгон тигар углавном привлачи азијске играче у физичким коцкарницама, али када играју у казина уживо, играчи дефинитивно могу да уживају у акцији игре и дилеру уживо. Драгон тигар се игра са нормалним шпилом карата и обично ова игра користи између 6 и 8 шпилова. Играчи не играју против дилера. У суштини, играчи ће морати да изаберу који ће вероватно добити карту са највећом вредношћу. Само једна карта ће бити подељена простору Змаја и Тигру.

Најбољи савети за живог змајевог тигра

Основна правила и како играти

Или се морате кладити на змаја или тигра. Затим ћете морати да сачекате да дилер заиста стави карте на сто и обе ће бити окренуте нагоре. Током овога неће бити више акција игра. Највиша карта је победник. Међутим, постоје 2 правила у игри. Сви асови су ниске карте и ако Змај и Тигар добију карту исте вредности, рука је нерешена и кућа ће узети половину сваке дате опкладе.

Који су потези које играчи могу учинити

Што се тиче потеза играча, онда су они веома ограничени када играју живог змајевог тигра. Они могу да поделе опкладу на змаја или тигра. Онај ко има картицу са највећом вредношћу биће победник и тада ће се исплата извршити у складу са тим.

Доступна је и опклада на изједначење, где змај и тигар имају исту вредност карте. Када се то догоди, исплата је 8:1. Међутим, ова опклада даје казину огромну предност од 32,7% тако да је најбоље што можете да урадите је да избегнете ову опкладу.

Постоји могућност да се кладите на велико и мало са змајевим тигром и играчи ће се кладити да ли ће змај или простор тигра бити Велики (то значи преко 7) или Мали (значи испод 7). Ова опклада ће бити изгубљена ако је вредност заправо 7.

Опкладе и стратегије у оделу

Постоји још једна опклада која се може ставити на игру и то се зове опклада на боју. Са овом, опклада ће имати исплату 3:1 ако се одабере исправна боја. Играчи ће изабрати место змаја или тигра и мораће да изаберу која ће бити боја карте коју ће поделити дилер. Као и друге врсте опклада у овој игри, дилер ће уклонити све опкладе ако се појави 7.

Постоји само неколико стратегија за ову игру. Могуће је бројати карте, али пошто се у свакој руци користе минималне карте, ово није лако учинити. Играчи имају предност ако гледају казино са дилером уживо где користе ципелу од 6 шпилова, а то значи да има мање карата, што заправо омогућава бројање карата и одабир тачних опклада за столом.

Када су у питању опкладе на одело, играчи морају да гледају боје које су у игри за сваку руку. Ако су се 3 од 4 боје појављивале чешће од једне боје, савршено је време да се кладите на ту једну боју, што повећава могућност добитка у овој опклади.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Овладавање вештином треће карте у Бакари: свеобухватни водич
2024-04-03

Овладавање вештином треће карте у Бакари: свеобухватни водич

Новости