Blackjack Party

Блацкјацк забава је одлична верзија блацкјацк изваљао по Еволутион Гаминг. Игра је јединствена на више начина. Једна од најзначајнијих промена је да се игра са два дилера. Сама игра се игра као и свака друга ливе блацкјацк игра. Међутим, у овом случају, презентација се мало мења, а дилери уживо чине више да забављају играче.

Како играти Блацкјацк Парти

Како играти Блацкјацк Парти

Блацкјацк парти прати иста правила као и типична игра блацкјацк. Циљ је имати руку која је близу, али не преко 21 по вредности. У овој игри на столу са ниским улозима, играчи могу да се кладе од 5 до 1000 фунти. Игра блацкјацк партија се игра са највише седам играча за столом користећи највише 8 шпилова карата. Постаје занимљиво када је у питању број људи који се могу придружити столу. Игра има опцију опкладе иза која омогућава гледаоцима да се кладе иза играча за које сматрају да ће највероватније победити, и то је оно што је чини журком. Најбоље рангиране казина уживо често стварају једну игру са стотинама гледалаца који се окупљају иза различитих играча.

Правила Блацкјацк Парти-а

Правила за журку за блек џек су релативно једноставна и играчи би требало да заиграју игру у трену. За почетак, игра диктира да дилер стоји на 17. Играчи могу да поделе карте једнаке вредности, али не могу да погоде за подељене асове. Штавише, не могу се удвостручити након раздвајања. Међутим, они добијају осигурање ако дилер има кеца као отворену карту.

Како играти Блацкјацк Парти
Како функционише Блацкјацк Парти?

Како функционише Блацкјацк Парти?

Идеја иза игре је да се створи расположење за забаву. Док би типична заврзлама блејкача уживо укључивала само играче за столом док би остатак казина био искључен, забава за блекџек омогућава и другим играчима да учествују у игри. Штавише, дилери одржавају игру живом тако што разговарају са играчима о различитим питањима која нису повезана са игром. Опција за клађење је други аспект који ову верзију игре издваја. Ова функција омогућава играчима за столом да врате руке другим играчима. То је иста карактеристика која даје играчима који нису за столом прилику да дају опкладе на основу онога што играчи за столом имају.

Како функционише Блацкјацк Парти?
Како победити на Блацкјацк забави:

Како победити на Блацкјацк забави:

Победа на журци за блацкјацк функционише исто као и у стандардној игри. Играчи се кладе против дилера. Да би победили, морају да имају руку која је боља од оне дилера, али не прелази 21. Споредне опкладе дају играчима шансу да победе чак и када пропадну у својој главној опклади. Кључ за напредовање на листи победника је да њихове опције буду отворене. Док играчи и гледаоци могу да се кладе на било коју од седам одиграних руку, увек је сигурније кладити се иза играча за које сматра да је највероватније да ће победити чак и ако је учесник за столом.

Блацкјацк Парти стратегија

Свака партија блацкјацк партија је јединствена за последњу. Стога ће играчима бити потребна стратегија која им даје победу без обзира на то како се игра одвија. Основни математички приступ је један од најпрепоручљивијих начина игре и за почетнике и за паметне играче. Стратегија је заснована искључиво на математичким вероватноћама, стога се не ослања на предосећај и осећај. Основни систем прати математичке исходе на основу две карте које једна има и горње карте коју дилер извлачи из шпила. Стратегија такође саветује против опклада на осигурање и подстиче играче да увек играју на победу.

Како победити на Блацкјацк забави:

Faq

Све што требате знати о казинима

По чему се блацкјацк парти разликује од обичног блацкјацка?

Блацкјацк забава је другачија јер омогућава играчима да не буду за столом да постављају опкладе у складу с тим како се игра одвија.

Која је најбоља стратегија за Блацкјацк журку?

Основна стратегија је један од најједноставнијих приступа игри који повећава шансе играча за победу.

Када је измишљена блацкјацк забава?

Игру је увео 2015 Еволутион Гаминг.