Baccarat Multiplay

Баццарат Мултиплаи је нова алатка коју је креирао Еволутион Гаминг. Алат олакшава корисницима да постављају опкладе уживо на више столова за Бакару.

Ево карактеристика Баццарат Мултиплаи-а:

Више табела: Ако корисник жели да се клади на више столова, не мора да се придружи сваком столу посебно. Они могу одабрати све столове и ставити опкладе одједном.

Пронађите табелу: Проналажење табела са одабраним путем и најдужим низовима је невероватно једноставно. Све што треба да урадите је да кликнете на неколико дугмади.

Пратите све табеле: Не само да можете да стављате опкладе на више столова, већ можете и да надгледате више столова. Можете пратити до 5 табела на екрану.

Можете видети информације као што су укупан резултат и преостало време.

видео: Не само да можете пратити информације, већ можете видети и лице продавца и чути глас. Ово помаже да игра буде интерактивнија.

Како користити Баццарат Мултиплаи

То је заправо прилично једноставан процес и укључује само 5 корака. Ево свих корака:

  1. Идите у Лобби или било који сто за Бакару
  2. Отворите Баццарат Мултиплаи
  3. Изаберите тип пута по свом избору
  4. Распоредите игру по најдужем низу
  5. Ставите опкладе. Обавештење ће бити видљиво на дну екрана (кликом на њега вратићете се на сто)

Као што видите, Баццарат Мултиплаи је прилично једноставан за коришћење. Сада, хајде да разговарамо о 2 важне ствари које треба имати на уму када користите Баццарат Мултиплаи.

Кључне тачке

Ево 3 кључне тачке које треба да имате на уму.

Обрасци стаза: Различити путеви имају различите обрасце. Требало би да останете фокусирани да бисте пронашли те обрасце (нарочито када прелазите после дужег времена или први пут).

Придружите се одмах: Када ставите опкладу, придружите се столу што је пре могуће. Апсолутно нема потребе да отварате сто да бисте положили опкладу.

Section icon