Рулет

January 8, 2023

Најчешће грешке у рулету уживо и како их избећи

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Рулет уживо је једна од најпопуларнијих игара у казину уживо. Игра је изузетно стара и воле је многи играчи. Ипак, постоје играчи који праве уобичајене грешке док играју. Ако сте један од њих, не брините. На правом сте месту ако желите да избегнете те грешке. У овом чланку ћемо вам рећи о 5 најчешћих грешака које треба избегавати док играте рулет уживо.

Најчешће грешке у рулету уживо и како их избећи

Ако не желите да будете један од оних који праве такве грешке, наставите да читате до краја. Дакле, хајде да почнемо.

Откријте коју врсту рулета играте

Прва и најчешћа грешка коју смо видели је да неки људи чак и не знају коју врсту рулета играју. Први корак је да схватите коју врсту рулета желите да играте. Најбољи приступ за вас је да користите европски рулет јер је овај рулет бољи од америчког.

Игра вас неће фаворизовати као играча, јер су коцкарски послови више фаворизовани у америчкој верзији. Дакле, боље је ићи на европску верзију. Штавише, требало би да добро запамтите правила игре коју играте.

Никада немојте ловити губитке

Трагање за губицима није само најгора врста грешке у рулету уживо, већ је то и најгора врста грешке у било којој игри. Трагање за губитком је изузетно ризично и то није врста ризика коју треба да преузмете. Већина играча који покушавају да јуре своје губитке на крају изгубе још више.

Трагање за губицима би вас на крају могло изложити ризику да дате непотребне зајмове да бисте отплатили коцкарски дуг. Дакле, да бисте ово спречили, имајте на уму да је ово игра чији је једини циљ да вас забави, што може, али и не мора резултирати наградом.

Увек планирајте свој буџет

Почетници често постају зависни од рулета јер је то веома забавна и узбудљива игра. Не само почетници, већ и ветерани постају зависни. Дакле, зависност од рулета је смртоносна и да бисте је избегли требало би да имате планирани буџет. 

Поставите ограничење колико ћете потрошити у игри. Затим поставите ограничење колико ћете потрошити у једном дану. Након тога, поставите ограничење колико ћете играти у једном дану. На тај начин ћете избећи ризик да постанете зависни и више ћете уживати.

Само клађење на црвено-црно

Док играју рулет уживо, многи људи се само кладе на црвено и црно. Клађењем на њих имаћете 48% шансе за победу, али ћете на крају изгубити новац. Ако не планирате да играте рулет дуго времена, онда је клађење на црвено-црно добар избор.

Али ако ћеш играјте казино игре уживо, онда, према нормалној статистици, на крају ћете изгубити нешто новца. Дакле, да бисте то избегли, мораћете да се кладите агресивније и, наравно, требаће вам срећа.

Прављење комбинације опклада

Могли бисте веровати да би клађење на многе ствари повећало ваше шансе за победу у игрицама. Иако одређене игре то могу дозволити, сигурније је да се клоните комбинованих опклада када играте рулет. 

Ово је тачно јер комбинација опклада неће утицати на предност куће. Требало би само да се ограничите на стављање једне опкладе у свакој рунди да бисте били сигурни. Када се коцкате, обично је добра идеја да почнете скромно. Након што играте мало, можете прећи на веће опкладе или поставити комбиноване опкладе, али на почетку останите ниски.

Закључак

Играње рулета уживо у казину уживо није тешко. Али многи људи праве неке уобичајене грешке које не би требало да буду уобичајене. Дакле, да бисте то избегли, у потпуности прочитајте чланак и покушајте да не правите такве грешке у казину уживо док играте рулет уживо.

Најчешћи корак је да схватите коју врсту рулета играте. Све излази следеће. Дакле, схватите то, избегавајте грешке и уживајте у искуству у казину уживо.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире
2024-04-17

Истраживање узбуђења: Вулкански рулет и Викингс Мултифире

Новости