Како препознати и победити онлајн покер варалице уживо

Покер са дилерима уживо је узбудљива игра која може да понуди много узбуђења и могућности за велике победе.

Међутим, неки играчи нису вољни да играју по условима и покушавају на различите начине да варају. Наравно, ово је веома тешко изводљиво јер казина користе најновије технологије да би се заштитили од превараната, али увек треба да будете свесни те могућности.

У овом водичу ћемо прегледати неке од најчешћих знакова за хватање варалица у онлајн покеру уживо и како их пријавити на сајту за коцкање.

Знаци варања у ливе дилер покеру

 • Необични победнички низови: Ако неко од ваших противника има веома необичан победнички низ, можда ће бити опрезан за варање. Јасан знак за то може бити ако играч добије више руку заредом када није вероватно да ће победити. Ако имате пуну кућу и он вас победи, ти "блиски позиви" се дешавају више пута.
 • Константна победа упркос лошој игри: Ако играте против невештог играча, али он стално побеђује, можда ће пронаћи начин да превари.
 • Увек одвојите исто време за доношење одлуке: Ако било који играч узима исто тачно време да донесе одлуку, можда ће користити неке алате за варање.
 • Партнерство са другим играчем за варање: Ово је тешко ухватити, али ако два играча играју заједно, то ће бити противно условима било ког казина.

Како пријавити сумњу на варање у ливе Деалер Покеру

Ако сумњате да неко вара покер са живим дилером, неопходно је да га пријавите надлежним органима. Постоји неколико начина да се то уради.

 • Документујте свако сумњиво понашање: Када ухватите варалицу, требало би да то запишете или снимите акцију да бисте је послали представницима сајта казина.
 • Сарађујте са истрагом: Када почне истрага, потребно је да сарађујете како би преварант био кажњен.
 • Обратите се надлежном органу за коцкање: Ако сајт казина није озбиљно схватио случај, увек можете контактирати орган за коцкање да то обради.

Најбољи начини да се заштитите од покер варалица са дилерима уживо

Иако није увек могуће спречити варање у покеру са дилерима уживо, постоје кораци које можете предузети да бисте се заштитили од потенцијалних варалица.

 • Будите свесни знакова варања: Можете бити корак испред ако сте упознати са уобичајеним знацима варања за покер столовима са живим дилерима.
 • Играјте у реномираним казинима: Увек играјте на поуздана онлајн казина уживо како бисте се заштитили од покер превараната.
 • Будите опрезни и обратите пажњу на понашање других играча: Пазите на било какво сумњиво понашање или необичне обрасце онлајн покер превара. Један од најчешћих образаца који може указивати на варалицу је када он означи одређене карте како би добио више информација за будуће послове.
 • Не откривајте превише информација о својој руци: Ако је на столу варалица, не би требало да износите никакве детаље о себи покер руке или ваше личне податке.
 • Избегавајте играње са сумњивим играчима: Ако постанете сумњичави према некоме на вашем столу, требало би да напустите ту онлајн собу. Ако не можете да ухватите преваранта, најбоље је да седите за другим столом.

Закључак

Данас, поуздани покер сајтови користе најновије технологије да заштите себе и вас од варалица. Међутим, постоје неки непоштени играчи који и даље проналазе начине да крше правила. Дакле, ако седите за столом са сумњивим противником, будите свесни знакова варања у покеру и покушајте да то пријавите.

Постоје ли варалице у онлајн покеру уживо?

Варање се може десити у онлајн покеру уживо упркос употреби софтвера против варања и генератора случајних бројева. Методе укључују коришћење ботова, хаковање и договарање са другим играчима.

Како можете знати да ли неко вара на покеру са дилерима уживо?

Знаци варања у покеру са дилерима уживо укључују сталне победе упркос лошој игри, необичне низове победа, увек потребно исто време за доношење одлуке и партнерство са другим играчем за варање.

Који су примери варања у покеру са дилерима уживо?

Примери варања у онлајн покеру укључују коришћење електронских уређаја, означавање карата, замену карата, слагање шпила, сигнализацију партнеру и дослух.

Како се казина уживо носе са варалицама?

Казина уживо могу покренути истрагу и прегледати снимке надзора или друге доказе. Преваранти могу бити забрањени и може се предузети правни поступак. Казина такође могу чешће да се мешају или користе аутоматске мешалице да би спречили варање.

22BET:До 300 €
Преузми бонус
Betwinner
Betwinner:€390 са бонус кодом ЦАСИНОРАНК

Са онлајн казино сајтовима који окупљају све више и више кладионичара широм света, покер уживо је постао доступан великом броју играча.

Прикажи више…

Они који редовно играју покер вероватно су упознати са различитим покер рукама, као што су ројал флеш, стрејт флеш и фулл хаус, пошто је свака од њих веома честа.

Прикажи више…

Онлине покер је био једна од најчешће играних карташких игара на сајтовима казина. То захтева не само срећу, већ и вештину. Међутим, као и сваки други облик покера, онлајн покер уживо има своја правила етикета и на њега може утицати тилт.

Прикажи више…