Блацкјацк

April 22, 2020

Савети и стратегије како да победите у Блацкјацк-у сваки пут

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Блацкјацк може бити збуњујући за почетнике и средње играче. Користите ове савете и стратегије сваки пут и ваше шансе за победу ће се побољшати.

Савети и стратегије како да победите у Блацкјацк-у сваки пут

Знајте када да се предате

Предаја, која је такође позната као касна предаја или ЛС, могућа је само када неко још игра прве две карте са којима је подељен. Играч се не може предати када узме погођену карту. Стога је од виталног значаја размишљати и стратегију када играте прве две карте.

Играч треба да се преда када има тврдих 16, док дилер има 9, 10 или аса. Ова тешка 16, међутим, не укључује ситуацију када неко има пар осмица. Предаја у овом сценарију је најбоља ствар коју треба учинити јер дугорочно штеди новац.

Знајте када да Сплит

Раздвајање је следећи корак који треба размотрити. Да би играч могао да подели, његове прве две карте морају бити пар, или две карте имају вредност од 10 свака, као што је џак или краљ. Познавање вредности карата је, стога, веома важно.

Када неко зна вредност својих картица и може да каже ову вредност на први поглед, то им омогућава да уштеде на времену и могу да доносе паметне одлуке. Увек треба поделити осмице и асове и никада не треба делити 5 и 10. Ако раздвајање није могуће, треба прећи на следећи корак.

Знајте када да удвостручите

Следећи корак који треба размотрити када играте блекџек је да ли да удвостручите или не. Треба размислити о удвостручењу када постоји велика вероватноћа да добијете руку. Нека казина забрањују удвостручавање у одређеним приликама, тако да је кључно да се зна када је удвостручавање дозвољено, а када није.

Играч треба да се удвостручи када има тврдих 9, док дилер има 6 и 3. Такође треба да се удвостручи када има тврдих 10, али само када дилер нема 10 или аса. Други разлог за дуплирање је када неко има меких 13 или 14.

Знајте када да ударите или станите

Четврта и последња опција коју треба размотрити након проласка кроз горе наведене кораке је да знате да ли да ударите или да стојите. За особу је кључно да зна разлику између то двоје и када треба користити једну од њих у одређеној ситуацији.

Играч такође треба да погоди када има тврдих 11 или мање. Требало би да стоји када дилер има 4 - 6 док они имају тврдих 12. Играч увек треба да стоји када има тврдих 17 или више и такође да стоји када има меких 19 или више.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Овладавање вештином треће карте у Бакари: свеобухватни водич
2024-04-03

Овладавање вештином треће карте у Бакари: свеобухватни водич

Новости