Најбоље варијанте Бакаре за онлајн играче

Бакарат

2019-09-12

Тражите стону игру са једноставним правилима која је лако пратити? Онда је бакара права игра за укључивање. Од свог проналаска, игра је постала све популарнија широм света, а већина казина у Макау остварује више од 88% свог прихода од бакаре.

Најбоље варијанте Бакаре за онлајн играче

Али играчи не морају да путују у Макао да би уживали у бакари, игре су доступне на мрежи преко мобилних и веб претраживача. Играчи се такође могу придружити виртуелном тиму играча и учествовати у живим столовима са различитим варијантама за истраживање.

Ево најбољих варијанти бакаре за играче.

Виртуелни столови за Бакару

Виртуелни столови за бакара се играју на виртуелним столовима, где је играчима дозвољено да бирају различите опције са мало измењеним правилима. Најчешћи тип бакаре је Пунто Банцо или Цлассиц баццарат, а доступан је у већини казина. Нека казина нуде и Про, Лов и Хигх Лимит, као и ВИП бакару за хигх роллерс.

Други најчешћи је Мини-Бакара. Слична је класичној Бакари у смислу једноставности, али подржава ниже границе клађења. Игра се на ципелама са шест и осам шпилова. Ивица куће на нерешеној позицији је 14,44% за разлику од 14,36% на Пунто Банцо, и има мањи сто.

Варијанте Бакаре са живим дилером

Постоје разне варијанте бакаре са дилерима уживо у казинима уживо. Ово доказује да су игре изузетно популарне међу онлајн коцкарима. Неке од главних варијанти укључују:

Баццарат Скуеезе

Ова варијанта је интегрисана са стандардним правилима, али постоји разлика у томе како дилер открива карте. Узбуђење се повећава са повећањем опкладе.

Бакара Цонтрол Скуеезе

Ова варијанта бакаре омогућава играчима да стисну карте. Они се деле лицем надоле на стакленој плочи, а играчи могу дигитално да открију своју вредност. Иако играчи не могу у потпуности да виде карте, ова функција додаје узбуђење игри. Дилер стишће подељене карте са руком која има веће опкладе.

Друге варијанте Бакаре са живим дилерима

Без провизије Бакара

Ова варијанта уклања 5% провизија које већина казина узима на добитке Банкерове опкладе. Међутим, ако добију резултат 6, зарадиће само омјер од 0,5:1. Постоје многе споредне опкладе као што су Супер 6, Савршени пар и играч, Пар играч и банкар и Банкар бонус.

Живи змај тигар

Ово је јединственија верзија бакаре, где играчи добијају змаја и тигра и појединачне карте, уместо играча и бункера и две карте. Игра такође нуди споредне опкладе, где се може предвидети да ли ће се карте змаја и тигра изједначити у рангу. Њихово одело не утиче на то.

Бакара виртуелне варијанте и варијанте дилера уживо за играње на мрежи

Онлине баццарат цасино игре постају све популарније јер им се може приступити од куће.

Најновије вести

Затражите бонус за поновно пуњење казина до €200 на 24Слотс
2023-05-30

Затражите бонус за поновно пуњење казина до €200 на 24Слотс

Новости

Казино промо

22BET:До 300 €
Играј сада
Betwinner
Betwinner:€390 са бонус кодом ЦАСИНОРАНК